- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met prinsessenbonen en paprika
Onze drankensuggesties
Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij het varkenshaasje in stukken van 2 cm.
-
Breek het uiteinde van de prinsessenbonen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 2 min. de courgetteslierten toe. Giet af en meng er de pesto onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de paprika 5 min. Voeg de prinsessenbonen toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Draai met een vork een toren van de spaghetti op de borden. Verdeel er de groenten over en serveer met het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij het varkenshaasje in stukken van 2 cm.
-
Breek het uiteinde van de prinsessenbonen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 2 min. de courgetteslierten toe. Giet af en meng er de pesto onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de paprika 5 min. Voeg de prinsessenbonen toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Draai met een vork een toren van de spaghetti op de borden. Verdeel er de groenten over en serveer met het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja