- Bewaar

- Bewaar
Varkenskotelet met zuurkoolpuree en gebakken appeltjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe tripel Abdijbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. Louis Bernard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de appelen en snij in fijne plakjes.
-
Spoel de zuurkool onder koud water en giet af.
-
Bereiding:
-
Bak de spekblokjes en de ui in een grote kookpot met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Voeg de zuurkool en de puree toe en laat 5 min. opwarmen.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan met het kerriepoeder en de kurkuma. Roer goed.
-
Bak de koteletten 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Bak de plakjes appel goudbruin in dezelfde pan.
-
Serveer de koteletten met de gebakken appelen en de zuurkoolpuree met de spekjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 25 g varkenskotelet (beenhouwerij) in kleine stukjes. Schil 1/4 appel (jonagored) en 50 g aardappel en snij in stukjes. Spoel 100 g zuurkool natuur (blik) onder koud water. 2 Kook al de ingrediënten ± 15 min. in een bodempje water samen met 1 mespunt kerriepoeder en 1 mespunt kurkuma. 3 Breng op smaak met 1 koffi el. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe tripel Abdijbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. Louis Bernard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de appelen en snij in fijne plakjes.
-
Spoel de zuurkool onder koud water en giet af.
-
Bereiding:
-
Bak de spekblokjes en de ui in een grote kookpot met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Voeg de zuurkool en de puree toe en laat 5 min. opwarmen.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan met het kerriepoeder en de kurkuma. Roer goed.
-
Bak de koteletten 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Bak de plakjes appel goudbruin in dezelfde pan.
-
Serveer de koteletten met de gebakken appelen en de zuurkoolpuree met de spekjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 25 g varkenskotelet (beenhouwerij) in kleine stukjes. Schil 1/4 appel (jonagored) en 50 g aardappel en snij in stukjes. Spoel 100 g zuurkool natuur (blik) onder koud water. 2 Kook al de ingrediënten ± 15 min. in een bodempje water samen met 1 mespunt kerriepoeder en 1 mespunt kurkuma. 3 Breng op smaak met 1 koffi el. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe tripel Abdijbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. Louis Bernard