- Bewaar

- Bewaar
Varkenskoteletten in wildmarinade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Leg de koteletten in een brede schotel en voeg er alle ingrediënten van de marinade aan toe. Dek af en zet op een koele plaats tot de volgende dag. Draai het vlees af en toe om.
-
Haal het vlees uit de marinade en dep het droog.
-
Verhit 2 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten goudbruin, 1 à 2 min. aan elke kant. Laat op een zachter vuur gaar bakken en kruid dan met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Maak de braadresten los met de wildfond en laat gedurende 2 min. inkoken.
-
Voeg de aalbessengelei toe en bind lichtjes met de gemengde boter en bloem (`beurre manié'). Breng, indien nodig, op smaak met peper en zout.
-
Serveer met kroketten of aardappelgratin en witloof of geglaceerde rode uien. Geef er de saus apart bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Leg de koteletten in een brede schotel en voeg er alle ingrediënten van de marinade aan toe. Dek af en zet op een koele plaats tot de volgende dag. Draai het vlees af en toe om.
-
Haal het vlees uit de marinade en dep het droog.
-
Verhit 2 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten goudbruin, 1 à 2 min. aan elke kant. Laat op een zachter vuur gaar bakken en kruid dan met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Maak de braadresten los met de wildfond en laat gedurende 2 min. inkoken.
-
Voeg de aalbessengelei toe en bind lichtjes met de gemengde boter en bloem (`beurre manié'). Breng, indien nodig, op smaak met peper en zout.
-
Serveer met kroketten of aardappelgratin en witloof of geglaceerde rode uien. Geef er de saus apart bij.