Varkensmignonette en pastasalade met radijzen
Varkensmignonette en pastasalade met radijzen

Varkensmignonette en pastasalade met radijzen

25 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 722 kcal
Energie 3021 kj
Vet 25.4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 77.3 g
Suiker 7.5 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 43.3 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Snij de courgettes in schijfjes van 1 cm en de radijzen in 2. Snipper de lente-uitjes fijn.

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de courgette 2 à 3 min. op een matig vuur tot ze gaar en lichtbruin zijn. Kruid met peper en zout.

  5. Smelt de margarine in een pan en bak de varkensmignonettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Laat even rusten en snij daarna in dunne reepjes.

  6. Meng de pasta met de courgette, radijzen, lente-ui en spinazie in een grote slakom. Werk af met de reepjes vlees en de geraspte kaas. Serveer met de honing-mosterddressing.

Tip
Tip

Heb je spinazie en geraspte kaas over? Je kan ze makkelijk invriezen. Kook de spinazie 2 min. en laat afkoelen voor je invriest.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Snij de courgettes in schijfjes van 1 cm en de radijzen in 2. Snipper de lente-uitjes fijn.

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de courgette 2 à 3 min. op een matig vuur tot ze gaar en lichtbruin zijn. Kruid met peper en zout.

  5. Smelt de margarine in een pan en bak de varkensmignonettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Laat even rusten en snij daarna in dunne reepjes.

  6. Meng de pasta met de courgette, radijzen, lente-ui en spinazie in een grote slakom. Werk af met de reepjes vlees en de geraspte kaas. Serveer met de honing-mosterddressing.

Tip
Tip

Heb je spinazie en geraspte kaas over? Je kan ze makkelijk invriezen. Kook de spinazie 2 min. en laat afkoelen voor je invriest.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 722 kcal
Energie 3021 kj
Vet 25.4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 77.3 g
Suiker 7.5 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 43.3 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn La Fanfinette rood A.O.P. Ventoux Bier Kwak Blond Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal