- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonette met gnocchi pastinaak en broccoli
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de walnootpitten en de platte peterselie fijn.
-
Schil de pastinaak en snij in staafjes van 1/2 cm bij 4.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli en de pastinaak ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de mignonettes ± 10 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Kook de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water (ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven). Giet af.
-
Smelt 2 eetl. boter in de kookpot van de broccoli en bak de walnootpitten en de peterselie 1 à 2 min. Roer er de broccoli, de pastinaak en de gnocchi onder en kruid met peper en zout.
-
Blus de braadpan van het vlees met 2 eetl. water en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in schuine reepjes en verdeel samen met de gnocchi en de groenten over de borden. Lepel wat braadvocht over het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de walnootpitten en de platte peterselie fijn.
-
Schil de pastinaak en snij in staafjes van 1/2 cm bij 4.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli en de pastinaak ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de mignonettes ± 10 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Kook de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water (ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven). Giet af.
-
Smelt 2 eetl. boter in de kookpot van de broccoli en bak de walnootpitten en de peterselie 1 à 2 min. Roer er de broccoli, de pastinaak en de gnocchi onder en kruid met peper en zout.
-
Blus de braadpan van het vlees met 2 eetl. water en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in schuine reepjes en verdeel samen met de gnocchi en de groenten over de borden. Lepel wat braadvocht over het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône