Varkensmignonnettes à la dijonnaise
Varkensmignonnettes à la dijonnaise

Varkensmignonnettes à la dijonnaise

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 252 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 33.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak de varkensmignonnettes goudbruin (1 à 2 min.).

  3. Laat ze op een zachter vuur 2 à 3 min. aan elke kant gaar worden. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou ze warm.

  4. Meng de mosterd met de room en giet bij het braadvocht. Laat op een hevig vuur even doorkoken.

  5. Afwerking:
  6. Geef de saus apart bij het vlees. Serveer met gestoofde worteltjes of gekookte broccoli, en gekookte aardappelen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak de varkensmignonnettes goudbruin (1 à 2 min.).

  3. Laat ze op een zachter vuur 2 à 3 min. aan elke kant gaar worden. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou ze warm.

  4. Meng de mosterd met de room en giet bij het braadvocht. Laat op een hevig vuur even doorkoken.

  5. Afwerking:
  6. Geef de saus apart bij het vlees. Serveer met gestoofde worteltjes of gekookte broccoli, en gekookte aardappelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 252 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 33.5 g

Bekijk het recept digitaal