- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonnettes met geitenkaashart en aardappelslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Maes Pilsbier Wijn Le Petit Balthazar Merlot - I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepgevroren mignonnettes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte doormidden en snij vervolgens in halve maantjes.
-
Snipper het bieslook, de platte peterselie en het basilicum fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes.
-
Snij de minitrostomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelschijfjes ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen met een scherp mes de mignonnettes in de lengte net niet volledig middendoor.
-
Meng de geitenkaas met de helft van de fijngesnipperde kruiden, peper en zout.
-
Vul de mignonnettes met de geitenkaas met behulp van een lepel. Steek vast met een cocktailprikker. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de mignonnettes ± 12 min. op een matig vuur. Draai ze halverwege de baktijd om.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en bak de courgettestukjes ± 5 min. op een hoog vuur tot ze lichtjes bruin, maar toch nog krokant zijn. Laat de tomaatjes de laatste 2 min. mee bakken.
-
Meng 6 eetl. olijfolie met de wittewijnazijn en de rest van de groene kruiden tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Meng de aardappelschijfjes met de stukjes courgette en de mozzarellabolletjes. Overgiet met de dressing en roer alles goed door elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mignonnettes over de borden en verwijder de prikker. Geef er de aardappelsalade bij.
Onze drankensuggesties
Bier Maes Pilsbier Wijn Le Petit Balthazar Merlot - I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepgevroren mignonnettes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte doormidden en snij vervolgens in halve maantjes.
-
Snipper het bieslook, de platte peterselie en het basilicum fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes.
-
Snij de minitrostomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelschijfjes ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen met een scherp mes de mignonnettes in de lengte net niet volledig middendoor.
-
Meng de geitenkaas met de helft van de fijngesnipperde kruiden, peper en zout.
-
Vul de mignonnettes met de geitenkaas met behulp van een lepel. Steek vast met een cocktailprikker. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de mignonnettes ± 12 min. op een matig vuur. Draai ze halverwege de baktijd om.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en bak de courgettestukjes ± 5 min. op een hoog vuur tot ze lichtjes bruin, maar toch nog krokant zijn. Laat de tomaatjes de laatste 2 min. mee bakken.
-
Meng 6 eetl. olijfolie met de wittewijnazijn en de rest van de groene kruiden tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Meng de aardappelschijfjes met de stukjes courgette en de mozzarellabolletjes. Overgiet met de dressing en roer alles goed door elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mignonnettes over de borden en verwijder de prikker. Geef er de aardappelsalade bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maes Pilsbier Wijn Le Petit Balthazar Merlot - I.G.P. Pays d'Oc