- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonnettes met venkel
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. `San Francesco' Biologico Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in blokjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de varkensmignonnettes goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout, en laat nog 5 min. aan elke kant verder garen.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de venkel toe en laat nog 5 min. bakken.
-
Doe er de lichte room en de mosterd bij, en laat ± 5 min. sudderen. Kruid met peper en zout, en meng de peterselie onder de saus.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met 1/2 dl water en maak de braadresten los met een houten lepel.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappelen en snij in blokjes. Snij 100 g venkel in blokjes. 2 Kook samen met 20 g varkensmignonnette 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. `San Francesco' Biologico Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in blokjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de varkensmignonnettes goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout, en laat nog 5 min. aan elke kant verder garen.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de venkel toe en laat nog 5 min. bakken.
-
Doe er de lichte room en de mosterd bij, en laat ± 5 min. sudderen. Kruid met peper en zout, en meng de peterselie onder de saus.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met 1/2 dl water en maak de braadresten los met een houten lepel.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappelen en snij in blokjes. Snij 100 g venkel in blokjes. 2 Kook samen met 20 g varkensmignonnette 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. `San Francesco' Biologico Umani Ronchi Abruzzo - Italië