- Bewaar

- Bewaar
Varkensreepjes met broccoli en paprika
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. Domaine du Clos Pichard Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Maak de noedels klaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij het vlees in dunne reepjes. Snij de broccoli in kleine stukjes (ook de steel).
-
Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Rooster de pijnboompitjes 2 à 3 min. goudbruin.
-
Verhit de arachideolie in een (wok)pan en bak de reepjes vlees aan 3 min. alle kanten goudbruin. Pers het knoflook boven het vlees en voeg de broccoli en de diepgevroren paprikareepjes toe. Roerbak nog 3 min.
-
Voeg 2,5 dl water en de bouillon toe en laat even goed doorkoken.
-
Breng op smaak met de ketjap, peper en zout. Verdeel de noedels over kommetjes en schik er de varkensreepjes met groenten op. Werk af met de pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. Domaine du Clos Pichard Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Maak de noedels klaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij het vlees in dunne reepjes. Snij de broccoli in kleine stukjes (ook de steel).
-
Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Rooster de pijnboompitjes 2 à 3 min. goudbruin.
-
Verhit de arachideolie in een (wok)pan en bak de reepjes vlees aan 3 min. alle kanten goudbruin. Pers het knoflook boven het vlees en voeg de broccoli en de diepgevroren paprikareepjes toe. Roerbak nog 3 min.
-
Voeg 2,5 dl water en de bouillon toe en laat even goed doorkoken.
-
Breng op smaak met de ketjap, peper en zout. Verdeel de noedels over kommetjes en schik er de varkensreepjes met groenten op. Werk af met de pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. Domaine du Clos Pichard Bier Postel Tripel Blond abdijbier