Varkensreepjes met broccoli en paprika
Varkensreepjes met broccoli en paprika

Varkensreepjes met broccoli en paprika

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2502 kj
Energie 598 kcal
Vet 21.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 58 g
Suiker 9.9 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 40.4 g
Zout 4.8 g
natrium 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak de noedels klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Snij het vlees in dunne reepjes. Snij de broccoli in kleine stukjes (ook de steel).

  4. Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Rooster de pijnboompitjes 2 à 3 min. goudbruin.

  5. Verhit de arachideolie in een (wok)pan en bak de reepjes vlees aan 3 min. alle kanten goudbruin. Pers het knoflook boven het vlees en voeg de broccoli en de diepgevroren paprikareepjes toe. Roerbak nog 3 min.

  6. Voeg 2,5 dl water en de bouillon toe en laat even goed doorkoken.

  7. Breng op smaak met de ketjap, peper en zout. Verdeel de noedels over kommetjes en schik er de varkensreepjes met groenten op. Werk af met de pijnboompitten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak de noedels klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Snij het vlees in dunne reepjes. Snij de broccoli in kleine stukjes (ook de steel).

  4. Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Rooster de pijnboompitjes 2 à 3 min. goudbruin.

  5. Verhit de arachideolie in een (wok)pan en bak de reepjes vlees aan 3 min. alle kanten goudbruin. Pers het knoflook boven het vlees en voeg de broccoli en de diepgevroren paprikareepjes toe. Roerbak nog 3 min.

  6. Voeg 2,5 dl water en de bouillon toe en laat even goed doorkoken.

  7. Breng op smaak met de ketjap, peper en zout. Verdeel de noedels over kommetjes en schik er de varkensreepjes met groenten op. Werk af met de pijnboompitten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2502 kj
Energie 598 kcal
Vet 21.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 58 g
Suiker 9.9 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 40.4 g
Zout 4.8 g
natrium 1.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. Domaine du Clos Pichard Bier Postel Tripel Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal