- Bewaar

- Bewaar
Varkensreepjes met noedels en groentjes
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli in roosjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de wortelen in flinterdunne schijfjes.
-
Schil de gember heel fijn.
-
Snij de varkensescalopes in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Breek de noedels in stukken van 7 cm. Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de noedels in.
-
Neem van het vuur en laat zo 4 min. garen. Maak los met een vork en giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en voeg de fijngesnipperde gember toe. Voeg de varkensreepjes beetje bij beetje toe en roerbak 2 à 3 min.
-
Kruid met paprikapoeder, cayennepeper en zout. Haal het vlees uit de wok en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Roerbak de groenten ± 4 min. in dezelfde wok. Kruid met peper en zout.
-
Meng de noedels en de varkensreepjes onder de groenten, samen met de sojasaus en de oestersaus.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli in roosjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de wortelen in flinterdunne schijfjes.
-
Schil de gember heel fijn.
-
Snij de varkensescalopes in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Breek de noedels in stukken van 7 cm. Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de noedels in.
-
Neem van het vuur en laat zo 4 min. garen. Maak los met een vork en giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en voeg de fijngesnipperde gember toe. Voeg de varkensreepjes beetje bij beetje toe en roerbak 2 à 3 min.
-
Kruid met paprikapoeder, cayennepeper en zout. Haal het vlees uit de wok en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Roerbak de groenten ± 4 min. in dezelfde wok. Kruid met peper en zout.
-
Meng de noedels en de varkensreepjes onder de groenten, samen met de sojasaus en de oestersaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur