- Bewaar

- Bewaar
Varkensribbetjes in geuze, gekruid met salie en honing
Onze drankensuggesties
Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Zuid-Afrika Bijzonder aangename rode wijn uit de Paarl, hét wijngebied van Zuid-Afrika. Deze originele blend van cinsault en cabernet sauvignon is soepel, fruitig en lichtkruid
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortels in schijfjes van ± 1,5 cm.
-
Snij de ribbetjes in kleinere stukken.
-
Bereiding:
-
Laat 1 eetl. olijfolie heet worden in een braadpan en bak de spekblokjes aan. Haal ze uit de pan en hou ze apart.
-
Giet nog een eetl. olijfolie in de pan en bak de ribbetjes kort goudbruin.
-
Voeg de geuze en het bouillonblokje toe en kruid met salie, tijm, peper en zout. Laat afgedekt gedurende 1 u 20 min. stoven.
-
Doe er dan de diepgevroren zilveruitjes en snijbonen bij, de schijfjes wortel, de spekblokjes, de honing en 1 dl water.
-
Breng opnieuw aan de kook en laat gedurende 20 min. sudderen.
-
De dag zelf (15 min. kooktijd) Laat de varkensstoofschotel zachtjes opwarmen.
-
Afwerking:
-
Versier met gesnipperde peterselie en dien op met tarwegraantjes of natuuraardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Zuid-Afrika Bijzonder aangename rode wijn uit de Paarl, hét wijngebied van Zuid-Afrika. Deze originele blend van cinsault en cabernet sauvignon is soepel, fruitig en lichtkruid
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortels in schijfjes van ± 1,5 cm.
-
Snij de ribbetjes in kleinere stukken.
-
Bereiding:
-
Laat 1 eetl. olijfolie heet worden in een braadpan en bak de spekblokjes aan. Haal ze uit de pan en hou ze apart.
-
Giet nog een eetl. olijfolie in de pan en bak de ribbetjes kort goudbruin.
-
Voeg de geuze en het bouillonblokje toe en kruid met salie, tijm, peper en zout. Laat afgedekt gedurende 1 u 20 min. stoven.
-
Doe er dan de diepgevroren zilveruitjes en snijbonen bij, de schijfjes wortel, de spekblokjes, de honing en 1 dl water.
-
Breng opnieuw aan de kook en laat gedurende 20 min. sudderen.
-
De dag zelf (15 min. kooktijd) Laat de varkensstoofschotel zachtjes opwarmen.
-
Afwerking:
-
Versier met gesnipperde peterselie en dien op met tarwegraantjes of natuuraardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Zuid-Afrika Bijzonder aangename rode wijn uit de Paarl, hét wijngebied van Zuid-Afrika. Deze originele blend van cinsault en cabernet sauvignon is soepel, fruitig en lichtkruid