- Bewaar

- Bewaar
Varkenssneden met bloemkoolpuree en gekaramelliseerde rode ui
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de bloemkool in grote stukken en de rode uien in kwartjes. Pers het knoflook fijn.
-
Kook de aardappelen en de bloemkool 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, pureer en roer er de melk onder. Breng op smaak met het knoflook, de rozemarijn, nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt 1/2 van de boter in een kookpot en stoof de rode ui 10 min. op een laag vuur. Kruid met de oregano, peper en zout. Meng er de bruine kandijsuiker onder en laat nog 2 min. karamelliseren.
-
Smelt de rest van de boter in een pan en bak de varkenssneden 3 à 5 min aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en maak de braadresten los met het water .
-
Verdeel de puree over de borden en lepel er de rode ui over. Serveer met een varkenssnede en werk af met een lepel braadjus.
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de bloemkool in grote stukken en de rode uien in kwartjes. Pers het knoflook fijn.
-
Kook de aardappelen en de bloemkool 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, pureer en roer er de melk onder. Breng op smaak met het knoflook, de rozemarijn, nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt 1/2 van de boter in een kookpot en stoof de rode ui 10 min. op een laag vuur. Kruid met de oregano, peper en zout. Meng er de bruine kandijsuiker onder en laat nog 2 min. karamelliseren.
-
Smelt de rest van de boter in een pan en bak de varkenssneden 3 à 5 min aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en maak de braadresten los met het water .
-
Verdeel de puree over de borden en lepel er de rode ui over. Serveer met een varkenssnede en werk af met een lepel braadjus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier