Varkensstoofvlees met bloemkool
Varkensstoofvlees met bloemkool

Varkensstoofvlees met bloemkool

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het varkensstoofvlees in kleine stukjes. Snij de ongeschilde courgette en de geschilde aardappel in blokjes.

  3. Kook de bereiding samen met de diepgevroren bloemkool en de marjolein 15 min. in een bodempje water.

  4. Prak fijn met de plantaardige olie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het varkensstoofvlees in kleine stukjes. Snij de ongeschilde courgette en de geschilde aardappel in blokjes.

  3. Kook de bereiding samen met de diepgevroren bloemkool en de marjolein 15 min. in een bodempje water.

  4. Prak fijn met de plantaardige olie.

Bekijk het recept digitaal