Varkensvlees met ananas
Varkensvlees met ananas

Varkensvlees met ananas

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 484 kcal
Vet 27.7 g
Koolhydraat 29.7 g
Eiwit 27.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de varkensreepjes ontdooien.

  3. Snij de ananas en de komkommer in blokjes en snij de kerstomaatjes in twee. Snipper de citroenmelisse fijn.

  4. Zet alle ingrediënten op tafel.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in de wok en bak de varkensreepjes 3 min. al roerende. Kruid met kerrie- en paprikapoeder.

  7. Voeg de ananas, de komkommer, de kerstomaatjes, de cashewnoten en de zoetzure saus toe en roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de citroenmelisse.

  8. Afwerking:
  9. Geef er rijstnoedels (mihoen) bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de varkensreepjes ontdooien.

  3. Snij de ananas en de komkommer in blokjes en snij de kerstomaatjes in twee. Snipper de citroenmelisse fijn.

  4. Zet alle ingrediënten op tafel.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in de wok en bak de varkensreepjes 3 min. al roerende. Kruid met kerrie- en paprikapoeder.

  7. Voeg de ananas, de komkommer, de kerstomaatjes, de cashewnoten en de zoetzure saus toe en roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de citroenmelisse.

  8. Afwerking:
  9. Geef er rijstnoedels (mihoen) bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 484 kcal
Vet 27.7 g
Koolhydraat 29.7 g
Eiwit 27.6 g

Bekijk het recept digitaal