- Bewaar

- Bewaar
Varkensvlees met ananas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de varkensreepjes ontdooien.
-
Snij de ananas en de komkommer in blokjes en snij de kerstomaatjes in twee. Snipper de citroenmelisse fijn.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de varkensreepjes 3 min. al roerende. Kruid met kerrie- en paprikapoeder.
-
Voeg de ananas, de komkommer, de kerstomaatjes, de cashewnoten en de zoetzure saus toe en roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de citroenmelisse.
-
Afwerking:
-
Geef er rijstnoedels (mihoen) bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de varkensreepjes ontdooien.
-
Snij de ananas en de komkommer in blokjes en snij de kerstomaatjes in twee. Snipper de citroenmelisse fijn.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de varkensreepjes 3 min. al roerende. Kruid met kerrie- en paprikapoeder.
-
Voeg de ananas, de komkommer, de kerstomaatjes, de cashewnoten en de zoetzure saus toe en roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de citroenmelisse.
-
Afwerking:
-
Geef er rijstnoedels (mihoen) bij.