Varkenswok met groentjes in milde kerrie
Varkenswok met groentjes in milde kerrie

Varkenswok met groentjes in milde kerrie

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 408 kcal
Vet 22 g
Koolhydraat 9.8 g
Eiwit 38.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ui in halvemaantjes en de aubergine in kleine blokjes.

  3. Pers de teentjes knoflook.

  4. Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.

  5. Bereiding:
  6. Giet de rijstolie in een hete wok en roerbak de ui en de varkensstukjes 3 à 5 min. Haal uit de wok.

  7. Bak het knoflook en de (diepgevroren) paprikareepjes samen met de kerriesaus gedurende 5 min. in de wok. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de halfgedroogde kerstomaten en de helft van de olie uit de verpakking toe, evenals de aubergineblokjes. Roerbak 3 à 5 min. Voeg de varkensstukjes en de ui toe.

  9. Afwerking:
  10. Schik de bereiding op de borden en serveer met rijst (bv. basmati of thairijst).

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ui in halvemaantjes en de aubergine in kleine blokjes.

  3. Pers de teentjes knoflook.

  4. Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.

  5. Bereiding:
  6. Giet de rijstolie in een hete wok en roerbak de ui en de varkensstukjes 3 à 5 min. Haal uit de wok.

  7. Bak het knoflook en de (diepgevroren) paprikareepjes samen met de kerriesaus gedurende 5 min. in de wok. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de halfgedroogde kerstomaten en de helft van de olie uit de verpakking toe, evenals de aubergineblokjes. Roerbak 3 à 5 min. Voeg de varkensstukjes en de ui toe.

  9. Afwerking:
  10. Schik de bereiding op de borden en serveer met rijst (bv. basmati of thairijst).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 408 kcal
Vet 22 g
Koolhydraat 9.8 g
Eiwit 38.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika Wijn Côtes du Rhône A.C. M. Chapoutier

Bekijk het recept digitaal