- Bewaar

- Bewaar
Varkenswok met groentjes in milde kerrie
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika Wijn Côtes du Rhône A.C. M. Chapoutier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in halvemaantjes en de aubergine in kleine blokjes.
-
Pers de teentjes knoflook.
-
Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.
-
Bereiding:
-
Giet de rijstolie in een hete wok en roerbak de ui en de varkensstukjes 3 à 5 min. Haal uit de wok.
-
Bak het knoflook en de (diepgevroren) paprikareepjes samen met de kerriesaus gedurende 5 min. in de wok. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de halfgedroogde kerstomaten en de helft van de olie uit de verpakking toe, evenals de aubergineblokjes. Roerbak 3 à 5 min. Voeg de varkensstukjes en de ui toe.
-
Afwerking:
-
Schik de bereiding op de borden en serveer met rijst (bv. basmati of thairijst).
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika Wijn Côtes du Rhône A.C. M. Chapoutier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in halvemaantjes en de aubergine in kleine blokjes.
-
Pers de teentjes knoflook.
-
Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.
-
Bereiding:
-
Giet de rijstolie in een hete wok en roerbak de ui en de varkensstukjes 3 à 5 min. Haal uit de wok.
-
Bak het knoflook en de (diepgevroren) paprikareepjes samen met de kerriesaus gedurende 5 min. in de wok. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de halfgedroogde kerstomaten en de helft van de olie uit de verpakking toe, evenals de aubergineblokjes. Roerbak 3 à 5 min. Voeg de varkensstukjes en de ui toe.
-
Afwerking:
-
Schik de bereiding op de borden en serveer met rijst (bv. basmati of thairijst).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika Wijn Côtes du Rhône A.C. M. Chapoutier