- Bewaar

- Bewaar
Vegan burger met slaatje en zoete-aardappelfrietjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in partjes, frietjes of blokjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bak intussen de burgers (instructies: zie verpakking).
-
Snij de sla in reepjes, snij de kerstomaten in 2 en snij de augurken in schijfjes.
-
Maak de dressing: meng de mayonaise, de ketchup, de mosterd en 4 el van het augurkensap onder elkaar. Kruid met peper en zout
-
Verdeel de burgers over de borden en serveer met de sla, de tomaten en de augurken. Geef er de zoete aardappelen en de dressing bij.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan’t door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in partjes, frietjes of blokjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bak intussen de burgers (instructies: zie verpakking).
-
Snij de sla in reepjes, snij de kerstomaten in 2 en snij de augurken in schijfjes.
-
Maak de dressing: meng de mayonaise, de ketchup, de mosterd en 4 el van het augurkensap onder elkaar. Kruid met peper en zout
-
Verdeel de burgers over de borden en serveer met de sla, de tomaten en de augurken. Geef er de zoete aardappelen en de dressing bij.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan’t door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).