- Bewaar

- Bewaar
Vegan chipolatabrochette met geroosterde wortel en rijstsalade
Onze drankensuggesties
Wijn La Tible rosé I.G.P. Var Bier Leffe Bruin Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Trek de blaadjes van de takjes tijm. Schil de wortelen en snij middendoor. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en meng er 2/3 van de olijfolie onder. Bestrooi met de tijm, peper en zout.
-
Snij de rode ui in parten. Snij de vegetarische chipolata’s in stukken en steek afwisselend met de rode ui op brochettestokjes. Bestrijk met de rest van de olijfolie. Schik tussen de wortelen en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak intussen de hazelnoten grof en snij de rode bieten in stukjes. Rasp de schil van 1/2 sinaasappel en pers de hele sinaasappel. Meng het sap, de zeste, de hazelnoten, de rode biet en de uitgelekte mais onder de rijst. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rijstsalade over de borden en schik er de wortelen en de brochettes rond.
Onze drankensuggesties
Wijn La Tible rosé I.G.P. Var Bier Leffe Bruin Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Trek de blaadjes van de takjes tijm. Schil de wortelen en snij middendoor. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en meng er 2/3 van de olijfolie onder. Bestrooi met de tijm, peper en zout.
-
Snij de rode ui in parten. Snij de vegetarische chipolata’s in stukken en steek afwisselend met de rode ui op brochettestokjes. Bestrijk met de rest van de olijfolie. Schik tussen de wortelen en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak intussen de hazelnoten grof en snij de rode bieten in stukjes. Rasp de schil van 1/2 sinaasappel en pers de hele sinaasappel. Meng het sap, de zeste, de hazelnoten, de rode biet en de uitgelekte mais onder de rijst. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rijstsalade over de borden en schik er de wortelen en de brochettes rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Tible rosé I.G.P. Var Bier Leffe Bruin Donker abdijbier