- Bewaar

- Bewaar
Vegan noedels met spinazie en kikkererwten
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Bergerie d'Agel A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. glazig.
-
Roer er de spinazie onder en laat 5 min. slinken.
-
Voeg de kikkererwten en het maïszetmeel toe en overgiet met het roomalternatief. Roer goed en laat 5 min. koken. Meng er de hazelnoten onder en kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer onder de spinazie en de kikkererwten.
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Bergerie d'Agel A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. glazig.
-
Roer er de spinazie onder en laat 5 min. slinken.
-
Voeg de kikkererwten en het maïszetmeel toe en overgiet met het roomalternatief. Roer goed en laat 5 min. koken. Meng er de hazelnoten onder en kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer onder de spinazie en de kikkererwten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Bergerie d'Agel A.O.P. Minervois