Vegan noedels met spinazie en kikkererwten
Vegan noedels met spinazie en kikkererwten

Vegan noedels met spinazie en kikkererwten

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 675 kcal
Vet 24.3 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 84.9 g
Suiker 1.5 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 25.4 g
Zout 2.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Hak de hazelnoten fijn.

  5. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. glazig.

  8. Roer er de spinazie onder en laat 5 min. slinken.

  9. Voeg de kikkererwten en het maïszetmeel toe en overgiet met het roomalternatief. Roer goed en laat 5 min. koken. Meng er de hazelnoten onder en kruid met peper en zout.

  10. Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer onder de spinazie en de kikkererwten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Hak de hazelnoten fijn.

  5. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. glazig.

  8. Roer er de spinazie onder en laat 5 min. slinken.

  9. Voeg de kikkererwten en het maïszetmeel toe en overgiet met het roomalternatief. Roer goed en laat 5 min. koken. Meng er de hazelnoten onder en kruid met peper en zout.

  10. Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer onder de spinazie en de kikkererwten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 675 kcal
Vet 24.3 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 84.9 g
Suiker 1.5 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 25.4 g
Zout 2.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Bergerie d'Agel A.O.P. Minervois

Bekijk het recept digitaal