- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische boerenworst met kleurrijke rijst
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Côteaux de Béziers Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Voeg de diepgevroren erwten de laatste 2 min. van de kooktijd toe. Giet af.
-
Snij intussen de selder en de nectarines in blokjes van max. 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van max. 1 cm.
-
Meng de blokjes fruit en groenten onder de rijst, samen met de kruidendressing. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan. Verwijder het vel van de worsten en bak ± 2 à 3 min. aan elke kant. Snij in schijfjes en verdeel over de rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Côteaux de Béziers Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Voeg de diepgevroren erwten de laatste 2 min. van de kooktijd toe. Giet af.
-
Snij intussen de selder en de nectarines in blokjes van max. 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van max. 1 cm.
-
Meng de blokjes fruit en groenten onder de rijst, samen met de kruidendressing. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan. Verwijder het vel van de worsten en bak ± 2 à 3 min. aan elke kant. Snij in schijfjes en verdeel over de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Côteaux de Béziers Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier