In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Snij ook de venkel en de halfgedroogde tomaten in kleine blokjes. Snipper de sjalot en de koriander fijn.
Stoof de sjalot glazig in de olijfolie. Doe er de komkommer, de venkel, de tomaatjes, de koriander en de balsamicoazijn bij en laat 5 min. stoven op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
Maak een torentje krokante groentjes op elk bord (makkelijk met een metalen ring) en leg de preischeutjes erbovenop. Dien op met grissini.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Snij ook de venkel en de halfgedroogde tomaten in kleine blokjes. Snipper de sjalot en de koriander fijn.
Stoof de sjalot glazig in de olijfolie. Doe er de komkommer, de venkel, de tomaatjes, de koriander en de balsamicoazijn bij en laat 5 min. stoven op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
Maak een torentje krokante groentjes op elk bord (makkelijk met een metalen ring) en leg de preischeutjes erbovenop. Dien op met grissini.