- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische schnitzel met erwtenpuree en limoenricotta
Onze drankensuggesties
Bier Super Sanglier Blond bier Wijn Domaine Sainte-Anne A.O.P. Entre-deux-Mers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Rasp de schil van een halve limoen en pers beide helften.
-
Hak de muntblaadjes in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met het knoflook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af, prak grof en meng er 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de bloemkool 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng de limoenzeste en het limoensap onder de ricotta en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de erwtenpuree over de borden en lepel er de bloemkoolroosjes rond. Werk af met een eetlepel limoenricotta en bestrooi met wat munt. Geef er een schnitzel bij.
Onze drankensuggesties
Bier Super Sanglier Blond bier Wijn Domaine Sainte-Anne A.O.P. Entre-deux-Mers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Rasp de schil van een halve limoen en pers beide helften.
-
Hak de muntblaadjes in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met het knoflook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af, prak grof en meng er 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de bloemkool 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng de limoenzeste en het limoensap onder de ricotta en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de erwtenpuree over de borden en lepel er de bloemkoolroosjes rond. Werk af met een eetlepel limoenricotta en bestrooi met wat munt. Geef er een schnitzel bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super Sanglier Blond bier Wijn Domaine Sainte-Anne A.O.P. Entre-deux-Mers