- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische schnitzel met wortelstoofpotje
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Abdijbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. Louis Bernard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de wortelen.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Plet de korianderbolletjes en komijnzaadjes tussen 2 eetlepels.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de gember, het knoflook en de helft van de fijngesnipperde lente-uitjes tot alles zacht is.
-
Voeg de geraspte wortel, de geplette koriander en komijn en de sesamzaadjes toe. Giet er de lichte room over en laat ± 10 min. op een zacht vuurtje garen. Kruid op het einde naar smaak met peper en zout.
-
Hak ondertussen de verse korianderblaadjes grof.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de vegetarische schnitzels op een zacht vuurtje 4 à 6 min. aan elke kant goudbruin.
-
Afwerking:
-
Werk het wortelstoofpotje af met de verse koriander en serveer met de schnitzels. Lekker met aardappelpuree, rijst of tarwegraantjes.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Abdijbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. Louis Bernard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de wortelen.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Plet de korianderbolletjes en komijnzaadjes tussen 2 eetlepels.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de gember, het knoflook en de helft van de fijngesnipperde lente-uitjes tot alles zacht is.
-
Voeg de geraspte wortel, de geplette koriander en komijn en de sesamzaadjes toe. Giet er de lichte room over en laat ± 10 min. op een zacht vuurtje garen. Kruid op het einde naar smaak met peper en zout.
-
Hak ondertussen de verse korianderblaadjes grof.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de vegetarische schnitzels op een zacht vuurtje 4 à 6 min. aan elke kant goudbruin.
-
Afwerking:
-
Werk het wortelstoofpotje af met de verse koriander en serveer met de schnitzels. Lekker met aardappelpuree, rijst of tarwegraantjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Abdijbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. Louis Bernard