- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische zeesticks met witloof-pastinaakpuree
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en de pastinaak en snij in gelijke stukken.
-
Kook de aardappelen en de pastinaak ± 20 min. gaar in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af en plet tot puree.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in fijne reepjes.
-
Verhit intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de zeesticks ± 2 à 3 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Meng het witloof met de zure room onder de aardappelen en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Bestrooi met de peterselie en serveer met de zeesticks.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en de pastinaak en snij in gelijke stukken.
-
Kook de aardappelen en de pastinaak ± 20 min. gaar in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af en plet tot puree.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in fijne reepjes.
-
Verhit intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de zeesticks ± 2 à 3 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Meng het witloof met de zure room onder de aardappelen en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Bestrooi met de peterselie en serveer met de zeesticks.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië