- Bewaar

- Bewaar
Veggie avocadoburger met rode biet
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Haut-Vignoble Cabernet Sauvignon A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de ui in heel dunne ringen. Snij de biet in dunne schijfjes.
-
Rooster de sesamzaadjes 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers (instructies: zie verpakking).
-
Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pit. Verwijder ook voorzichtig de schil. Snij bij de helft van de avocado de bolle kant een beetje bij, zodat die recht op een bord blijft liggen.
-
Beleg de onderkanten met wat rucola, de vegan mayo, de burger, de rode biet en de rode ui. Leg er de andere kant op en bestrooi met wat sesamzaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Haut-Vignoble Cabernet Sauvignon A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de ui in heel dunne ringen. Snij de biet in dunne schijfjes.
-
Rooster de sesamzaadjes 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers (instructies: zie verpakking).
-
Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pit. Verwijder ook voorzichtig de schil. Snij bij de helft van de avocado de bolle kant een beetje bij, zodat die recht op een bord blijft liggen.
-
Beleg de onderkanten met wat rucola, de vegan mayo, de burger, de rode biet en de rode ui. Leg er de andere kant op en bestrooi met wat sesamzaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Haut-Vignoble Cabernet Sauvignon A.O.P. Bordeaux