Veggie avocadoburger met rode biet
Veggie avocadoburger met rode biet

Veggie avocadoburger met rode biet

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2552 kj
Energie 610 kcal
Vet 48.6 g
Verzadigd vet 14.2 g
Koolhydraat 14.8 g
Suiker 8 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 24.3 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de ui in heel dunne ringen. Snij de biet in dunne schijfjes.

  3. Rooster de sesamzaadjes 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers (instructies: zie verpakking).

  5. Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pit. Verwijder ook voorzichtig de schil. Snij bij de helft van de avocado de bolle kant een beetje bij, zodat die recht op een bord blijft liggen.

  6. Beleg de onderkanten met wat rucola, de vegan mayo, de burger, de rode biet en de rode ui. Leg er de andere kant op en bestrooi met wat sesamzaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de ui in heel dunne ringen. Snij de biet in dunne schijfjes.

  3. Rooster de sesamzaadjes 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers (instructies: zie verpakking).

  5. Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pit. Verwijder ook voorzichtig de schil. Snij bij de helft van de avocado de bolle kant een beetje bij, zodat die recht op een bord blijft liggen.

  6. Beleg de onderkanten met wat rucola, de vegan mayo, de burger, de rode biet en de rode ui. Leg er de andere kant op en bestrooi met wat sesamzaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2552 kj
Energie 610 kcal
Vet 48.6 g
Verzadigd vet 14.2 g
Koolhydraat 14.8 g
Suiker 8 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 24.3 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Haut-Vignoble Cabernet Sauvignon A.O.P. Bordeaux

Bekijk het recept digitaal