- Bewaar

- Bewaar
Veggie kaasschnitzel met groene salade en walnoten
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cercius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.
-
Snipper intussen de lente-uitjes fijn. Meng de olijfolie met de mosterd, de honing en de appelazijn en voeg er de lente-uitjes aan toe. Kruid met peper en zout.
-
Hak de walnootpitten en de eikenbladsla grof.
-
Smelt de boter in een pan en bak de vegetarische kaasschnitzels 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Verdeel de sla, de prinsessenbonen en de erwten over de borden en lepel er wat dressing over. Bestrooi met de walnoten en schik er een kaasschnitzel naast.
Mealprepping
Maak het recept de dag voordien klaar t.e.m. stap 3. Op het moment zelf moet je alleen nog de kaasschnitzels bakken.
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cercius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.
-
Snipper intussen de lente-uitjes fijn. Meng de olijfolie met de mosterd, de honing en de appelazijn en voeg er de lente-uitjes aan toe. Kruid met peper en zout.
-
Hak de walnootpitten en de eikenbladsla grof.
-
Smelt de boter in een pan en bak de vegetarische kaasschnitzels 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Verdeel de sla, de prinsessenbonen en de erwten over de borden en lepel er wat dressing over. Bestrooi met de walnoten en schik er een kaasschnitzel naast.
Mealprepping
Maak het recept de dag voordien klaar t.e.m. stap 3. Op het moment zelf moet je alleen nog de kaasschnitzels bakken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cercius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier La Cambre Blond Blond abdijbier