Veggie kaasschnitzel met groene salade en walnoten
Veggie kaasschnitzel met groene salade en walnoten

Veggie kaasschnitzel met groene salade en walnoten

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2469 kj
Energie 590 kcal
Vet 35.9 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraat 42.1 g
Suiker 19.9 g
Vezel 10 g
Eiwit 19.7 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.

  3. Snipper intussen de lente-uitjes fijn. Meng de olijfolie met de mosterd, de honing en de appelazijn en voeg er de lente-uitjes aan toe. Kruid met peper en zout.

  4. Hak de walnootpitten en de eikenbladsla grof.

  5. Smelt de boter in een pan en bak de vegetarische kaasschnitzels 3 min. aan elke kant goudbruin.

  6. Verdeel de sla, de prinsessenbonen en de erwten over de borden en lepel er wat dressing over. Bestrooi met de walnoten en schik er een kaasschnitzel naast.

Tip
Mealprepping

Maak het recept de dag voordien klaar t.e.m. stap 3. Op het moment zelf moet je alleen nog de kaasschnitzels bakken.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.

  3. Snipper intussen de lente-uitjes fijn. Meng de olijfolie met de mosterd, de honing en de appelazijn en voeg er de lente-uitjes aan toe. Kruid met peper en zout.

  4. Hak de walnootpitten en de eikenbladsla grof.

  5. Smelt de boter in een pan en bak de vegetarische kaasschnitzels 3 min. aan elke kant goudbruin.

  6. Verdeel de sla, de prinsessenbonen en de erwten over de borden en lepel er wat dressing over. Bestrooi met de walnoten en schik er een kaasschnitzel naast.

Tip
Mealprepping

Maak het recept de dag voordien klaar t.e.m. stap 3. Op het moment zelf moet je alleen nog de kaasschnitzels bakken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2469 kj
Energie 590 kcal
Vet 35.9 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraat 42.1 g
Suiker 19.9 g
Vezel 10 g
Eiwit 19.7 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Alma Cercius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier La Cambre Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal