Veggie-panini met gemarineerde komkommersalade
Veggie-panini met gemarineerde komkommersalade

Veggie-panini met gemarineerde komkommersalade

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 437 kcal
Vet 18.7 g
Koolhydraat 42.4 g
Eiwit 24.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vegetarische burgers volledig ontdooien en dep droog.

  3. Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in dunne slierten.

  4. Hak de platte peterselie fijn.

  5. Meng de komkommerslierten met de wittewijnazijn, de mosterd, de suiker en de platte peterselie. Kruid met zwarte peper en zout en laat 10 min. marineren.

  6. Rasp intussen de cheddar en snij de tomaten in schijfjes.

  7. Bereiding:
  8. Snij de paninibroodjes open en leg ze met de snijkant naar beneden enkele min. onder een hete grill.

  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de veggieburgers 2 à 3 min. aan beide kanten goudbruin. Snij de burgers in 2.

  10. Beleg elk broodje met schijfjes tomaat, gemarineerde komkommer, geraspte cheddar en een veggieburger.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vegetarische burgers volledig ontdooien en dep droog.

  3. Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in dunne slierten.

  4. Hak de platte peterselie fijn.

  5. Meng de komkommerslierten met de wittewijnazijn, de mosterd, de suiker en de platte peterselie. Kruid met zwarte peper en zout en laat 10 min. marineren.

  6. Rasp intussen de cheddar en snij de tomaten in schijfjes.

  7. Bereiding:
  8. Snij de paninibroodjes open en leg ze met de snijkant naar beneden enkele min. onder een hete grill.

  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de veggieburgers 2 à 3 min. aan beide kanten goudbruin. Snij de burgers in 2.

  10. Beleg elk broodje met schijfjes tomaat, gemarineerde komkommer, geraspte cheddar en een veggieburger.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 437 kcal
Vet 18.7 g
Koolhydraat 42.4 g
Eiwit 24.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en- Provence

Bekijk het recept digitaal