- Bewaar

- Bewaar
Veggiebowl met rijst en nuggets
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Laat de rode bieten goed uitlekken en dep droog.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken.
-
Snij de komkommer in lange linten en rol op.
-
Schil de pastinaak en rasp fijn.
-
Meng de wasabi onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
-
Kook de Thaise rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kikkererwten 2 à 3 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal uit de pan en laat uitlekken.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de nuggets 4 à 6 min.
-
Verdeel de rijst en de groenten over 4 bowls en schik er de nuggets op. Lepel er 1 eetl. wasabimayonaise over.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Laat de rode bieten goed uitlekken en dep droog.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken.
-
Snij de komkommer in lange linten en rol op.
-
Schil de pastinaak en rasp fijn.
-
Meng de wasabi onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
-
Kook de Thaise rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kikkererwten 2 à 3 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal uit de pan en laat uitlekken.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de nuggets 4 à 6 min.
-
Verdeel de rijst en de groenten over 4 bowls en schik er de nuggets op. Lepel er 1 eetl. wasabimayonaise over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont