- Bewaar

- Bewaar
Veggiebroodje met frisse avocadodressing
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne linten met een dunschiller.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
-
Snij de rode ui in fijne halve ringen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in stukjes.
-
Maak de blaadjes van de multicolorsla los.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de broodjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Prak intussen de stukjes avocado fijn met een vork en meng samen met de honing en de mosterd onder de verse kaas. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de broodjes open en verdeel er de avocadodressing en de sneetjes veggieworst over.
-
Werk af met de komkommerlinten, de radijzen, de rode ui en de sla.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne linten met een dunschiller.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
-
Snij de rode ui in fijne halve ringen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in stukjes.
-
Maak de blaadjes van de multicolorsla los.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de broodjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Prak intussen de stukjes avocado fijn met een vork en meng samen met de honing en de mosterd onder de verse kaas. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de broodjes open en verdeel er de avocadodressing en de sneetjes veggieworst over.
-
Werk af met de komkommerlinten, de radijzen, de rode ui en de sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier