- Bewaar

- Bewaar
Veggieburger met zoete-aardappelfrietjes
Onze drankensuggesties
Wijn Caprice des Anges ‘Coeur de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Warm de hamburgerbroodjes op in de oven (instructies: zie verpakking).
-
Snij de komkommer met een dunschiller in linten. Snij de rode ui in fijne reepjes. Meng onder elkaar en breng op smaak met de mosterdvinaigrette.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne partjes. Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de veggieburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Bak de zoete-aardappelfrietjes volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de sesamzaadjes.
-
Beleg elk hamburgerbroodje met een burger, avocadopartjes, komkommerlinten met rode ui en waterkers. Serveer met de zoete-aardappelfrietjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Caprice des Anges ‘Coeur de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Warm de hamburgerbroodjes op in de oven (instructies: zie verpakking).
-
Snij de komkommer met een dunschiller in linten. Snij de rode ui in fijne reepjes. Meng onder elkaar en breng op smaak met de mosterdvinaigrette.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne partjes. Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de veggieburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Bak de zoete-aardappelfrietjes volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de sesamzaadjes.
-
Beleg elk hamburgerbroodje met een burger, avocadopartjes, komkommerlinten met rode ui en waterkers. Serveer met de zoete-aardappelfrietjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Caprice des Anges ‘Coeur de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier