Veggiehotdogs met veganaise en gepekelde radijzen
Veggiehotdogs met veganaise en gepekelde radijzen

Veggiehotdogs met veganaise en gepekelde radijzen

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 665 kcal
Vet 44.3 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraat 36.5 g
Suiker 12.5 g
Vezel 10.3 g
Eiwit 24.7 g
Zout 22.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de radijzen in 4. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Meng 2 eetl. suiker, het zout, 2 eetl. wittewijnazijn en de gember met 1/2 L water in een kookpot. Breng aan de kook en voeg de radijzen toe. Laat 1 min. koken. Haal van het vuur en zet opzij.

  5. Maak de veganaise: doe de mosterd, 1 eetl. wittewijnazijn en de sojadrink in een hoge maatbeker. Doe er de halfgedroogde tomaten en hun olie bij. Mix glad en voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe, tot je de structuur van mayonaise hebt. Kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. (10 min.)

  8. 1 Bak de veggieworsten 2 à 3 min. aan elke kant op de hete barbecue.

  9. 2 Bak de broodjes (instructies: zie verpakking), of leg enkele minuten op de barbecue. Draai regelmatig om. Snij de broodjes open.

  10. 3 Beleg elk broodje met een worst, de rucola, de gepekelde radijzen en de pijnboompitten. Werk af met de veganaise.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de radijzen in 4. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Meng 2 eetl. suiker, het zout, 2 eetl. wittewijnazijn en de gember met 1/2 L water in een kookpot. Breng aan de kook en voeg de radijzen toe. Laat 1 min. koken. Haal van het vuur en zet opzij.

  5. Maak de veganaise: doe de mosterd, 1 eetl. wittewijnazijn en de sojadrink in een hoge maatbeker. Doe er de halfgedroogde tomaten en hun olie bij. Mix glad en voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe, tot je de structuur van mayonaise hebt. Kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. (10 min.)

  8. 1 Bak de veggieworsten 2 à 3 min. aan elke kant op de hete barbecue.

  9. 2 Bak de broodjes (instructies: zie verpakking), of leg enkele minuten op de barbecue. Draai regelmatig om. Snij de broodjes open.

  10. 3 Beleg elk broodje met een worst, de rucola, de gepekelde radijzen en de pijnboompitten. Werk af met de veganaise.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 665 kcal
Vet 44.3 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraat 36.5 g
Suiker 12.5 g
Vezel 10.3 g
Eiwit 24.7 g
Zout 22.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris de Gris I.G.P. Sable de Camargue

Bekijk het recept digitaal