- Bewaar

- Bewaar
Veggieschnitzel met courgettesaus
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. rosé Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de courgettes in blokjes van max. 1 cm.
-
Scheur de basilicumblaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Bereiding (20 min.)
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min.
-
Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak 2 à 3 min. Doe er de tomatenstukjes bij en breng op smaak met de spaghettikruiden, peper en zout. Laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus samen met 2/3 van het basilicum onder de spaghetti.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van het basilicum en de geraspte kaas. Serveer met een schnitzel.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. rosé Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de courgettes in blokjes van max. 1 cm.
-
Scheur de basilicumblaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Bereiding (20 min.)
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min.
-
Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak 2 à 3 min. Doe er de tomatenstukjes bij en breng op smaak met de spaghettikruiden, peper en zout. Laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus samen met 2/3 van het basilicum onder de spaghetti.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van het basilicum en de geraspte kaas. Serveer met een schnitzel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. rosé Le Cenge Veneto - Italië