Veggietaco’s met rode biet, ananas en guacamole
- Bewaar

- Bewaar
Veggietaco’s met rode biet, ananas en guacamole
25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
2226 kj
Energie
532 kcal
Vet
28.9 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraat
54.3 g
Suiker
20.1 g
Vezel
6.3 g
Eiwit
10.5 g
Zout
2 g
natrium
0.8 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
25 min.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische fishsticks 8 min. goudbruin aan elke kant. Draai regelmatig om.
-
Snij intussen de ananas in dunne schijfjes.
-
Verdeel de vegetarische fishsticks, de schijfjes rode biet, de ananas en de rauwkostmix over de taco’s. Serveer met de guacamole.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
25 min.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische fishsticks 8 min. goudbruin aan elke kant. Draai regelmatig om.
-
Snij intussen de ananas in dunne schijfjes.
-
Verdeel de vegetarische fishsticks, de schijfjes rode biet, de ananas en de rauwkostmix over de taco’s. Serveer met de guacamole.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
2226 kj
Energie
532 kcal
Vet
28.9 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraat
54.3 g
Suiker
20.1 g
Vezel
6.3 g
Eiwit
10.5 g
Zout
2 g
natrium
0.8 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?