Veggietaco’s met rode biet, ananas en guacamole
Veggietaco’s met rode biet, ananas en guacamole

Veggietaco’s met rode biet, ananas en guacamole

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2226 kj
Energie 532 kcal
Vet 28.9 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 54.3 g
Suiker 20.1 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 10.5 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische fishsticks 8 min. goudbruin aan elke kant. Draai regelmatig om.

  3. Snij intussen de ananas in dunne schijfjes.

  4. Verdeel de vegetarische fishsticks, de schijfjes rode biet, de ananas en de rauwkostmix over de taco’s. Serveer met de guacamole.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische fishsticks 8 min. goudbruin aan elke kant. Draai regelmatig om.

  3. Snij intussen de ananas in dunne schijfjes.

  4. Verdeel de vegetarische fishsticks, de schijfjes rode biet, de ananas en de rauwkostmix over de taco’s. Serveer met de guacamole.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2226 kj
Energie 532 kcal
Vet 28.9 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 54.3 g
Suiker 20.1 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 10.5 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g

Bekijk het recept digitaal