- Bewaar

- Bewaar
Veggiewok met abrikoos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de abrikozen in reepjes en laat 30 min. zwellen in 2 dl lauw water.
-
Snij de wortelen en de prei in repen van 1/2 cm bij 3 à 4 cm.
-
Snipper de munt fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en roerbak de prei 2 min.
-
Voeg de wortelen en de abrikozen met het water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg de quorn toe.
-
Roerbak 5 min. tot de wortelen gaar zijn.
-
Kruid naar smaak met peper en zout. Breng op smaak met limoensap en bestrooi met de munt. Serveer met Thaise rijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de abrikozen in reepjes en laat 30 min. zwellen in 2 dl lauw water.
-
Snij de wortelen en de prei in repen van 1/2 cm bij 3 à 4 cm.
-
Snipper de munt fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en roerbak de prei 2 min.
-
Voeg de wortelen en de abrikozen met het water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg de quorn toe.
-
Roerbak 5 min. tot de wortelen gaar zijn.
-
Kruid naar smaak met peper en zout. Breng op smaak met limoensap en bestrooi met de munt. Serveer met Thaise rijst.