Veggiewok met abrikoos
Veggiewok met abrikoos

Veggiewok met abrikoos

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 290 kcal
Vet 7.9 g
Koolhydraat 38 g
Eiwit 14.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de abrikozen in reepjes en laat 30 min. zwellen in 2 dl lauw water.

  3. Snij de wortelen en de prei in repen van 1/2 cm bij 3 à 4 cm.

  4. Snipper de munt fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in de wok en roerbak de prei 2 min.

  7. Voeg de wortelen en de abrikozen met het water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg de quorn toe.

  8. Roerbak 5 min. tot de wortelen gaar zijn.

  9. Kruid naar smaak met peper en zout. Breng op smaak met limoensap en bestrooi met de munt. Serveer met Thaise rijst.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de abrikozen in reepjes en laat 30 min. zwellen in 2 dl lauw water.

  3. Snij de wortelen en de prei in repen van 1/2 cm bij 3 à 4 cm.

  4. Snipper de munt fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in de wok en roerbak de prei 2 min.

  7. Voeg de wortelen en de abrikozen met het water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg de quorn toe.

  8. Roerbak 5 min. tot de wortelen gaar zijn.

  9. Kruid naar smaak met peper en zout. Breng op smaak met limoensap en bestrooi met de munt. Serveer met Thaise rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 290 kcal
Vet 7.9 g
Koolhydraat 38 g
Eiwit 14.5 g

Bekijk het recept digitaal