- Bewaar

- Bewaar
Veggiewok met oesterzwammen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper de sjalot en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de sjalot glazig.
-
Voeg de paprikareepjes en 1 dl water toe. Roerbak 3 min.
-
Voeg de oesterzwammen toe en laat 4 min. gaar worden.
-
Voeg de sojascheuten toe en roerbak nog 2 min.
-
Overgiet met de sojasaus, het limoensap en de rijstolie. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi met de peterselie. Serveer met basmatirijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper de sjalot en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de sjalot glazig.
-
Voeg de paprikareepjes en 1 dl water toe. Roerbak 3 min.
-
Voeg de oesterzwammen toe en laat 4 min. gaar worden.
-
Voeg de sojascheuten toe en roerbak nog 2 min.
-
Overgiet met de sojasaus, het limoensap en de rijstolie. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi met de peterselie. Serveer met basmatirijst.