- Bewaar

- Bewaar
Venkel-radijzenslaatje met wasabidressing
Onze drankensuggesties
Bier Delta IPA Blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kropsla in fijne reepjes.
-
Verwijder de harde kern uit de halve venkel en snij of rasp de rest fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in plakjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes munt.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren erwten 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Doe de venkel, de sla, de lente-uitjes, de radijzen, de erwten en de muntblaadjes in en serveerschaal.
-
Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Sprenkel net voor het serveren over de salade en strooi er de radijsscheuten over. Geef er de rest van de dressing apart bij.
Onze drankensuggesties
Bier Delta IPA Blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kropsla in fijne reepjes.
-
Verwijder de harde kern uit de halve venkel en snij of rasp de rest fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in plakjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes munt.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren erwten 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Doe de venkel, de sla, de lente-uitjes, de radijzen, de erwten en de muntblaadjes in en serveerschaal.
-
Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Sprenkel net voor het serveren over de salade en strooi er de radijsscheuten over. Geef er de rest van de dressing apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Delta IPA Blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije