- Bewaar

- Bewaar
Venkelsalade met geitenkaas en granny smith
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Snij de venkelknol in 4. Verwijder de harde binnenkant en snij in flinterdunne reepjes.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng de groene sla met de venkelreepjes, de schijfjes radijs en de peterselie.
-
Maak de dressing: meng de yoghurt met het citroensap, de zeste, de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde grannysmithappel in dunne partjes en meng samen met de blokjes geitenkaas onder de salade.
-
Overgiet de salade met de dressing. Meng goed en serveer onmiddellijk.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Snij de venkelknol in 4. Verwijder de harde binnenkant en snij in flinterdunne reepjes.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng de groene sla met de venkelreepjes, de schijfjes radijs en de peterselie.
-
Maak de dressing: meng de yoghurt met het citroensap, de zeste, de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde grannysmithappel in dunne partjes en meng samen met de blokjes geitenkaas onder de salade.
-
Overgiet de salade met de dressing. Meng goed en serveer onmiddellijk.