In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng 100 g jonge slamix met 1/2 komkommer (in blokjes gesneden), 4 fijngesnipperde lenteuitjes, 250 g kerstomaten in partjes en 1 plantje fijngesnipperd bieslook.
Breng, net voor u het slaatje serveert, op smaak met vinaigrette (2 eetl. olijfolie, 1 eetl. limoensap, zwarte peper en zout).
Lekker bij zowel vlees als vis op de barbecue.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng 100 g jonge slamix met 1/2 komkommer (in blokjes gesneden), 4 fijngesnipperde lenteuitjes, 250 g kerstomaten in partjes en 1 plantje fijngesnipperd bieslook.
Breng, net voor u het slaatje serveert, op smaak met vinaigrette (2 eetl. olijfolie, 1 eetl. limoensap, zwarte peper en zout).