Verwenbordje
Verwenbordje

Verwenbordje

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt 100 g pure chocoladecallets samen met 3 eetl. lichte room au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).

  3. Verdeel een streep gesmolten chocolade over de borden.

  4. Schik er telkens 1 profiterole, 1 stukje javanais en 1 bolletje citroen-, mango- of passievruchtensorbet op.

  5. Verkruimel een hard koekje naar keuze over de sorbet.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt 100 g pure chocoladecallets samen met 3 eetl. lichte room au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).

  3. Verdeel een streep gesmolten chocolade over de borden.

  4. Schik er telkens 1 profiterole, 1 stukje javanais en 1 bolletje citroen-, mango- of passievruchtensorbet op.

  5. Verkruimel een hard koekje naar keuze over de sorbet.

Bekijk het recept digitaal