Vijg met geitenkaas en ham
Vijg met geitenkaas en ham

Vijg met geitenkaas en ham

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Vet 3.8 g
Koolhydraat 2.6 g
Eiwit 5.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de vijgen in de lengte in 4.

  4. Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.

  5. Bereiding:
  6. Schep op elk stukje vijg 1 koffiel. verse geitenkaas. Kruid met zwarte peper.

  7. Leg op elk stukje vijg een blaadje basilicum en wikkel er een reepje ham rond. Steek vast met een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de vijgen in de lengte in 4.

  4. Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.

  5. Bereiding:
  6. Schep op elk stukje vijg 1 koffiel. verse geitenkaas. Kruid met zwarte peper.

  7. Leg op elk stukje vijg een blaadje basilicum en wikkel er een reepje ham rond. Steek vast met een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Vet 3.8 g
Koolhydraat 2.6 g
Eiwit 5.3 g

Bekijk het recept digitaal