Vijg met geitenkaas en ham
- Bewaar

- Bewaar
Vijg met geitenkaas en ham
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
66 kcal
Vet
3.8 g
Koolhydraat
2.6 g
Eiwit
5.3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de vijgen in de lengte in 4.
-
Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Schep op elk stukje vijg 1 koffiel. verse geitenkaas. Kruid met zwarte peper.
-
Leg op elk stukje vijg een blaadje basilicum en wikkel er een reepje ham rond. Steek vast met een prikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de vijgen in de lengte in 4.
-
Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Schep op elk stukje vijg 1 koffiel. verse geitenkaas. Kruid met zwarte peper.
-
Leg op elk stukje vijg een blaadje basilicum en wikkel er een reepje ham rond. Steek vast met een prikkertje.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
66 kcal
Vet
3.8 g
Koolhydraat
2.6 g
Eiwit
5.3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?