In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven 10 min. voor op 160 °C.
Snij ondertussen 6 verse vijgen in de lengte in 2.
Smeer 150 g gorgonzola Cremoso (Galbani) op de halve vijgen.
Leg de vijgen in een ovenschotel en zet ± 8 min. in de oven.
Meng intussen 1 eetl. honing met 1 eetl. frambozenazijn. Kruid met peper en zout.
Snij 6 sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2 en steek ze in accordeonvorm op prikkertjes.
Verdeel wat honingvinaigrette over de vijgen en steek een prikkertje met Ganda-ham in elke halve vijg.
Hak 30 g rucola en 6 walnootpitten fijn. Maak op kleine bordjes of schaaltjes een bedje van rucola en besprenkel met de rest van de vinaigrette. Strooi er wat walnootpitten rond en zet een halve vijg in het midden.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven 10 min. voor op 160 °C.
Snij ondertussen 6 verse vijgen in de lengte in 2.
Smeer 150 g gorgonzola Cremoso (Galbani) op de halve vijgen.
Leg de vijgen in een ovenschotel en zet ± 8 min. in de oven.
Meng intussen 1 eetl. honing met 1 eetl. frambozenazijn. Kruid met peper en zout.
Snij 6 sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2 en steek ze in accordeonvorm op prikkertjes.
Verdeel wat honingvinaigrette over de vijgen en steek een prikkertje met Ganda-ham in elke halve vijg.
Hak 30 g rucola en 6 walnootpitten fijn. Maak op kleine bordjes of schaaltjes een bedje van rucola en besprenkel met de rest van de vinaigrette. Strooi er wat walnootpitten rond en zet een halve vijg in het midden.