Vis met groenekoolstoemp
Vis met groenekoolstoemp

Vis met groenekoolstoemp

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de lengfilet oppervlakkig ontdooien.

  4. Schil de aardappelen en snij in blokjes.

  5. Snij de groenekool in fijne reepjes.

  6. Bereiding:
  7. Kook de aardappelen en de groenekool 20 min. in een bodempje water.

  8. Verhit intussen de plantaardige olie in een pan en bak de lengfilet gaar. Kruid met wat peper en trek de vis in stukjes met een vork.

  9. Snij de aardappelen en de groenekool eventueel fijn. Voeg de vis toe.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de lengfilet oppervlakkig ontdooien.

  4. Schil de aardappelen en snij in blokjes.

  5. Snij de groenekool in fijne reepjes.

  6. Bereiding:
  7. Kook de aardappelen en de groenekool 20 min. in een bodempje water.

  8. Verhit intussen de plantaardige olie in een pan en bak de lengfilet gaar. Kruid met wat peper en trek de vis in stukjes met een vork.

  9. Snij de aardappelen en de groenekool eventueel fijn. Voeg de vis toe.

Bekijk het recept digitaal