- Bewaar

- Bewaar
Visballetjes met verse kruiden
Onze drankensuggesties
Bier Houblon Chouffe Sterk blond bier Wijn Gérard Bertrand 'Aigle Noir' Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de visfilets volledig ontdooien en dep goed droog. Snij in stukjes.
-
Snij de citroen en de tomaten in 8 partjes.
-
Hak het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de stukjes vis met de eieren, het knoflook, de peterselie en de koriander tot een gladde massa. Kruid met het komijnpoeder, peper en zout.
-
Roer er het paneermeel onder en laat 10 min. afgedekt rusten in de koelkast.
-
Rol er balletjes van ter grootte van een pingpongballetje en wentel ze door de bloem. Bak 5 min. goudbruin in de friteuse, op 180°C. Doe dat in porties en leg niet te veel balletjes in het frituurmandje. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de pepertjes 1 min. in de friteuse, op 180 °C.
-
Afwerking:
-
Verdeel de visballetjes over de borden en serveer met de tomaten, de partjes citroen en een gefrituurd pepertje.
Onze drankensuggesties
Bier Houblon Chouffe Sterk blond bier Wijn Gérard Bertrand 'Aigle Noir' Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de visfilets volledig ontdooien en dep goed droog. Snij in stukjes.
-
Snij de citroen en de tomaten in 8 partjes.
-
Hak het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de stukjes vis met de eieren, het knoflook, de peterselie en de koriander tot een gladde massa. Kruid met het komijnpoeder, peper en zout.
-
Roer er het paneermeel onder en laat 10 min. afgedekt rusten in de koelkast.
-
Rol er balletjes van ter grootte van een pingpongballetje en wentel ze door de bloem. Bak 5 min. goudbruin in de friteuse, op 180°C. Doe dat in porties en leg niet te veel balletjes in het frituurmandje. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de pepertjes 1 min. in de friteuse, op 180 °C.
-
Afwerking:
-
Verdeel de visballetjes over de borden en serveer met de tomaten, de partjes citroen en een gefrituurd pepertje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Houblon Chouffe Sterk blond bier Wijn Gérard Bertrand 'Aigle Noir' Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc