- Bewaar

- Bewaar
Visbrochette en pasta met pestogroentjes
Onze drankensuggesties
Bier Bush Amber Amberbier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vismignonnettes oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij elke mignonnette in 2 gelijke stukken.
-
Wikkel elk stukje vis in een sneetje spek en steek per 3 op een brochettestokje.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de champignons in 4.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en laat 5 min. mee bakken.
-
Kook intussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visbrochettes 5 min. aan elke kant.
-
Roer de prinsessenbonen en de pesto onder de champignons en kruid eventueel met peper en zout. Meng onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Amber Amberbier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vismignonnettes oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij elke mignonnette in 2 gelijke stukken.
-
Wikkel elk stukje vis in een sneetje spek en steek per 3 op een brochettestokje.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de champignons in 4.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en laat 5 min. mee bakken.
-
Kook intussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visbrochettes 5 min. aan elke kant.
-
Roer de prinsessenbonen en de pesto onder de champignons en kruid eventueel met peper en zout. Meng onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Amber Amberbier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne