Visbrochette en pasta met pestogroentjes
Visbrochette en pasta met pestogroentjes

Visbrochette en pasta met pestogroentjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 875 kcal
Vet 40.9 g
Koolhydraat 78 g
Eiwit 46.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de vismignonnettes oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij elke mignonnette in 2 gelijke stukken.

  4. Wikkel elk stukje vis in een sneetje spek en steek per 3 op een brochettestokje.

  5. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  6. Snij intussen de champignons in 4.

  7. Snipper de sjalot fijn.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en laat 5 min. mee bakken.

  10. Kook intussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  11. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visbrochettes 5 min. aan elke kant.

  12. Roer de prinsessenbonen en de pesto onder de champignons en kruid eventueel met peper en zout. Meng onder de pasta.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de vismignonnettes oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij elke mignonnette in 2 gelijke stukken.

  4. Wikkel elk stukje vis in een sneetje spek en steek per 3 op een brochettestokje.

  5. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  6. Snij intussen de champignons in 4.

  7. Snipper de sjalot fijn.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en laat 5 min. mee bakken.

  10. Kook intussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  11. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visbrochettes 5 min. aan elke kant.

  12. Roer de prinsessenbonen en de pesto onder de champignons en kruid eventueel met peper en zout. Meng onder de pasta.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 875 kcal
Vet 40.9 g
Koolhydraat 78 g
Eiwit 46.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Bush Amber Amberbier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne

Bekijk het recept digitaal