- Bewaar

- Bewaar
Viscouscous
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalmfilets oppervlakkig ontdooien en wentel door de bloem. Kruid met peper en zout.
-
Snij de wortelen in gelijke blokjes en kook beetgaar in lichtgezouten water gedurende 5 min.
-
Snij de courgettes in gelijke staafjes (schillen hoeft niet).
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit 6 eetl. boter in een grote braadpan en bak de zalmfilets aan elke kant gedurende 5 min. U kan ze eventueel warm houden in een op 100 °C voorverwarmde oven.
-
Breng ondertussen de bouillon aan de kook en giet over het tarwegriesmeel in een grote kom. Laat gedurende ± 7 min. zwellen.
-
Verhit 1 dl olijfolie in een grote kookpot en roerbak de courgettestaafjes gedurende 10 min.
-
Voeg de wortelen, de kikkererwten en de tomatenpartjes toe en roer er het tomatenconcentraat onder.
-
Overgiet met 2 dl water en kruid naar smaak met paprikapoeder, cayennepeper en Italiaanse mix.
-
Maak het tarwegriesmeel los met een vork en roer er voorzichtig 2 eetl. boter door.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten en het tarwegriesmeel over de borden en plaats er een stuk zalm bovenop.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalmfilets oppervlakkig ontdooien en wentel door de bloem. Kruid met peper en zout.
-
Snij de wortelen in gelijke blokjes en kook beetgaar in lichtgezouten water gedurende 5 min.
-
Snij de courgettes in gelijke staafjes (schillen hoeft niet).
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit 6 eetl. boter in een grote braadpan en bak de zalmfilets aan elke kant gedurende 5 min. U kan ze eventueel warm houden in een op 100 °C voorverwarmde oven.
-
Breng ondertussen de bouillon aan de kook en giet over het tarwegriesmeel in een grote kom. Laat gedurende ± 7 min. zwellen.
-
Verhit 1 dl olijfolie in een grote kookpot en roerbak de courgettestaafjes gedurende 10 min.
-
Voeg de wortelen, de kikkererwten en de tomatenpartjes toe en roer er het tomatenconcentraat onder.
-
Overgiet met 2 dl water en kruid naar smaak met paprikapoeder, cayennepeper en Italiaanse mix.
-
Maak het tarwegriesmeel los met een vork en roer er voorzichtig 2 eetl. boter door.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten en het tarwegriesmeel over de borden en plaats er een stuk zalm bovenop.