- Bewaar

- Bewaar
Visfilet met knolselderslaatje en gebakken aardappeltjes
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de Alaska-pollakporties oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 3 cm.
-
Schil de knolselder en rasp fijn.
-
Rasp de ongeschilde appel fijn.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de yoghurt met de mayonaise. Voeg de geraspte knolselder en appel, de rode ui, de walnootpitten en de peterselie toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een pan en bak de vis aan beide kanten mooi bruin en gaar.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een andere pan en bak de aardappelblokjes goudbruin en krokant.
-
Afwerking:
-
Serveer de gebakken vis met de aardappelblokjes en het knolselderslaatje.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g knolselder en rasp fijn. Schil 1 aardappel en snij in blokjes. 2 Kook 20 g Alaska-pollak (diepvries) samen met de geraspte knolselder en de stukjes aardappel 15 min. in een bodempje water. Giet af en pureer samen met 1 koffi el. plantaardige olie. 3 Snipper 3 blaadjes platte peterselie fijn en meng onder de puree.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de Alaska-pollakporties oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 3 cm.
-
Schil de knolselder en rasp fijn.
-
Rasp de ongeschilde appel fijn.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de yoghurt met de mayonaise. Voeg de geraspte knolselder en appel, de rode ui, de walnootpitten en de peterselie toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een pan en bak de vis aan beide kanten mooi bruin en gaar.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een andere pan en bak de aardappelblokjes goudbruin en krokant.
-
Afwerking:
-
Serveer de gebakken vis met de aardappelblokjes en het knolselderslaatje.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g knolselder en rasp fijn. Schil 1 aardappel en snij in blokjes. 2 Kook 20 g Alaska-pollak (diepvries) samen met de geraspte knolselder en de stukjes aardappel 15 min. in een bodempje water. Giet af en pureer samen met 1 koffi el. plantaardige olie. 3 Snipper 3 blaadjes platte peterselie fijn en meng onder de puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc