- Bewaar

- Bewaar
Vismengeling met groenten
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui glazig. Zeef er de bloem over en roer goed.
-
Doe er de visbouillon bij en roer goed. Voeg de diepgevroren wortelen, de broccoli, de tijm en de laurier toe, en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Doe er de diepgevroren stukken vis bij en laat 5 min. koken.
-
Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met krielaardappelen of stokbrood.
Voeg 1 dl verse room bij de saus om het smeuïger te maken. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 50 g aardappelen en 50 g broccoli in kleine stukjes. Kook ze samen met 50 g diepgevroren jonge wortelen in kokend water of stoom ze 20 min. 2 Voeg de laatste 5 min. 20 g diepgevroren wokmix vis toe. Giet af. 3 Maak een puree van de groenten en de vis. Voeg 1 koffi el. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui glazig. Zeef er de bloem over en roer goed.
-
Doe er de visbouillon bij en roer goed. Voeg de diepgevroren wortelen, de broccoli, de tijm en de laurier toe, en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Doe er de diepgevroren stukken vis bij en laat 5 min. koken.
-
Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met krielaardappelen of stokbrood.
Voeg 1 dl verse room bij de saus om het smeuïger te maken. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 50 g aardappelen en 50 g broccoli in kleine stukjes. Kook ze samen met 50 g diepgevroren jonge wortelen in kokend water of stoom ze 20 min. 2 Voeg de laatste 5 min. 20 g diepgevroren wokmix vis toe. Giet af. 3 Maak een puree van de groenten en de vis. Voeg 1 koffi el. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise