Vismengeling met groenten
Vismengeling met groenten

Vismengeling met groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 206 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 22.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (5 min.)

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  6. Pers de citroen.

  7. Bereiding:
  8. Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui glazig. Zeef er de bloem over en roer goed.

  9. Doe er de visbouillon bij en roer goed. Voeg de diepgevroren wortelen, de broccoli, de tijm en de laurier toe, en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Doe er de diepgevroren stukken vis bij en laat 5 min. koken.

  11. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Serveer met krielaardappelen of stokbrood.

Tip

Voeg 1 dl verse room bij de saus om het smeuïger te maken. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 50 g aardappelen en 50 g broccoli in kleine stukjes. Kook ze samen met 50 g diepgevroren jonge wortelen in kokend water of stoom ze 20 min. 2 Voeg de laatste 5 min. 20 g diepgevroren wokmix vis toe. Giet af. 3 Maak een puree van de groenten en de vis. Voeg 1 koffi el. plantaardige olie toe.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (5 min.)

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  6. Pers de citroen.

  7. Bereiding:
  8. Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui glazig. Zeef er de bloem over en roer goed.

  9. Doe er de visbouillon bij en roer goed. Voeg de diepgevroren wortelen, de broccoli, de tijm en de laurier toe, en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Doe er de diepgevroren stukken vis bij en laat 5 min. koken.

  11. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Serveer met krielaardappelen of stokbrood.

Tip

Voeg 1 dl verse room bij de saus om het smeuïger te maken. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 50 g aardappelen en 50 g broccoli in kleine stukjes. Kook ze samen met 50 g diepgevroren jonge wortelen in kokend water of stoom ze 20 min. 2 Voeg de laatste 5 min. 20 g diepgevroren wokmix vis toe. Giet af. 3 Maak een puree van de groenten en de vis. Voeg 1 koffi el. plantaardige olie toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 206 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 22.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise

Bekijk het recept digitaal