Vispapillot met fijne groentjes en geuze
Vispapillot met fijne groentjes en geuze

Vispapillot met fijne groentjes en geuze

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 287 kcal
Vet 11.2 g
Koolhydraat 7.4 g
Eiwit 35.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken
  3. Laat de lengfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.

  4. Snipper de rode ui en de peterselie fijn.

  5. Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.

  6. Snij de witte selder in stukken van 4 cm en daarna in fijne reepjes. Snij de tomaten in kleine blokjes.

  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en de reepjes selder en venkel 5 min.

  8. Overgiet met de geuze en de lichte room. Roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. verder garen.

  9. Verdeel de groentemengeling over 4 stukken bakpapier. Leg op elk stuk bakpapier een lengfi let. Verdeel er de blokjes tomaat en de peterselie over en kruid de vis met peper en zout.

  10. Vouw het bakpapier goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Wikkel elke papillot in een vel aluminiumfolie.

  11. Bereiding op de barbecue
  12. Bak de papillotten ± 20 min. op een hete barbecue.

Tip

Serveer met een stukje Turks brood of een aardappel in de schil.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken
  3. Laat de lengfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.

  4. Snipper de rode ui en de peterselie fijn.

  5. Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.

  6. Snij de witte selder in stukken van 4 cm en daarna in fijne reepjes. Snij de tomaten in kleine blokjes.

  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en de reepjes selder en venkel 5 min.

  8. Overgiet met de geuze en de lichte room. Roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. verder garen.

  9. Verdeel de groentemengeling over 4 stukken bakpapier. Leg op elk stuk bakpapier een lengfi let. Verdeel er de blokjes tomaat en de peterselie over en kruid de vis met peper en zout.

  10. Vouw het bakpapier goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Wikkel elke papillot in een vel aluminiumfolie.

  11. Bereiding op de barbecue
  12. Bak de papillotten ± 20 min. op een hete barbecue.

Tip

Serveer met een stukje Turks brood of een aardappel in de schil.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 287 kcal
Vet 11.2 g
Koolhydraat 7.4 g
Eiwit 35.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont

Bekijk het recept digitaal