- Bewaar

- Bewaar
Vispapillot met fijne groentjes en geuze
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Laat de lengfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
-
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de witte selder in stukken van 4 cm en daarna in fijne reepjes. Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en de reepjes selder en venkel 5 min.
-
Overgiet met de geuze en de lichte room. Roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. verder garen.
-
Verdeel de groentemengeling over 4 stukken bakpapier. Leg op elk stuk bakpapier een lengfi let. Verdeel er de blokjes tomaat en de peterselie over en kruid de vis met peper en zout.
-
Vouw het bakpapier goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Wikkel elke papillot in een vel aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de papillotten ± 20 min. op een hete barbecue.
Serveer met een stukje Turks brood of een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Laat de lengfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
-
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de witte selder in stukken van 4 cm en daarna in fijne reepjes. Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en de reepjes selder en venkel 5 min.
-
Overgiet met de geuze en de lichte room. Roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. verder garen.
-
Verdeel de groentemengeling over 4 stukken bakpapier. Leg op elk stuk bakpapier een lengfi let. Verdeel er de blokjes tomaat en de peterselie over en kruid de vis met peper en zout.
-
Vouw het bakpapier goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Wikkel elke papillot in een vel aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de papillotten ± 20 min. op een hete barbecue.
Serveer met een stukje Turks brood of een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont