Visserspotje met venkel en aardappel
Visserspotje met venkel en aardappel

Visserspotje met venkel en aardappel

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de schelvis oppervlakkig ontdooien.

  4. Schil de aardappel en de wortel en snij samen met de venkel en de prei in stukken.

  5. Snipper de dille fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de groenten 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 15 min. de schelvis toe.

  8. Meng de fijngesnipperde dille onder de groentjes en mix fijn. Roer er de plantaardige olie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de schelvis oppervlakkig ontdooien.

  4. Schil de aardappel en de wortel en snij samen met de venkel en de prei in stukken.

  5. Snipper de dille fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de groenten 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 15 min. de schelvis toe.

  8. Meng de fijngesnipperde dille onder de groentjes en mix fijn. Roer er de plantaardige olie onder.

Bekijk het recept digitaal