- Bewaar

- Bewaar
Visserspotje van scharfilet met broccoli (baby eet mee)
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de scharfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in stukken.
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. boter in een grote kookpot en bak de stukjes vis 1 min. Draai ze om.
-
Voeg de diepgevroren broccoliroosjes toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Giet er de melk bij en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de diepgevroren tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Schep de stukjes vis uit de pan en hou warm. Giet de groentesaus door een zeef en vang het kookvocht op.
-
Smelt 3 eetl. boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur en giet er beetje bij beetje en al roerend het kookvocht bij. Laat sudderen tot u een gladde saus krijgt. Schep er voorzichtig de groenten onder en warm even op.
-
Afwerking:
-
Serveer met de gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de scharfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in stukken.
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. boter in een grote kookpot en bak de stukjes vis 1 min. Draai ze om.
-
Voeg de diepgevroren broccoliroosjes toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Giet er de melk bij en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de diepgevroren tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Schep de stukjes vis uit de pan en hou warm. Giet de groentesaus door een zeef en vang het kookvocht op.
-
Smelt 3 eetl. boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur en giet er beetje bij beetje en al roerend het kookvocht bij. Laat sudderen tot u een gladde saus krijgt. Schep er voorzichtig de groenten onder en warm even op.
-
Afwerking:
-
Serveer met de gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves