- Bewaar

- Bewaar
Visserssoep met knolselder en Leffe
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de gerookte zalm in reepjes.
-
Schil de halve knolselder en snij in stukken, evenals de ui.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken ui en knolselder gedurende 5 min.
-
Overgiet met de kippenbouillon en laat 20 min. afgedekt sudderen. Mix de soep.
-
Doe er de Leffe bij en verwarm nog 10 min., zonder te laten koken. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de zalmreepjes toe en laat nog 5 min. op het vuur staan, zonder te laten koken.
-
Afwerking:
-
Serveer de soep goed warm en werk af met de fijngesnipperde peterselie.
Voeg eventueel een wolkje room en enkele grijze garnalen toe voor het opdienen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de gerookte zalm in reepjes.
-
Schil de halve knolselder en snij in stukken, evenals de ui.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken ui en knolselder gedurende 5 min.
-
Overgiet met de kippenbouillon en laat 20 min. afgedekt sudderen. Mix de soep.
-
Doe er de Leffe bij en verwarm nog 10 min., zonder te laten koken. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de zalmreepjes toe en laat nog 5 min. op het vuur staan, zonder te laten koken.
-
Afwerking:
-
Serveer de soep goed warm en werk af met de fijngesnipperde peterselie.
Voeg eventueel een wolkje room en enkele grijze garnalen toe voor het opdienen.